Agenda

Bewust hardlopen

De cursus Bewust Hardlopen wordt in onderling overleg vanaf de parkeerplaats de Ganger in de Pannenhoef  (Panhoefweg) of vanaf de parkeerplaats op het Jan Koekenplein in Klein Zundert (bij de kerk) gegeven. Er is ruimte om gratis te parkeren!

Datum en cursustijden

De cursus Bewust Hardlopen wordt momenteel om de een/twee weken op maandagavond klokslag 19.30 uur gegeven vanaf de parkeerplaats de Ganger in de Pannenhoef. De cursus Bewust Hardlopen duurt (telkens ruim een uur) ongeveer 12  weken naar gelang de vorderingen van de deelnemers. Iedere deelnemer gaat na die 12 weken met een goede basis conditie en een goede looptechniek naar huis.

*De prijs voor een cursus Bewust Hardlopen bedraagt € 100,- p.p. Dit is inclusief video-analyse en het boek Bewust Hardlopen t.w.v. € 22,20

*Mocht je een les niet kunnen, laat het dan weten bij je aanmelding. Dan kunnen we een inhaalmoment afspreken.

*Op maandagavond 25 mei om 19.30 uur start weer een nieuwe groep die de cursus Bewust Hardlopen gaat volgen. Heb je belangstelling of wil je jezelf al voor de curus opgeven, meld je dan via het contact aan. Ik hoop dat je lekker mee gaat doen!

*Je kunt zowel als groep of als individu Coaching Zundert inhuren om de cursus Bewust Hardlopen te geven. Als je hier belangstelling voor hebt, kun je Coaching Zundert benaderen via het Contact.

Je kunt je aanmelden via Contact.

 

Weblinks Coaching Zundert

Meer informatie over de Energy Control Methode: www.stansvanderpoel.nl

Meer informatie over Bewust Hardlopen: www.bewusthardlopen.nl