Agenda

Bewust hardlopen

De cursus Bewust Hardlopen wordt in onderling overleg vanaf de parkeerplaats de Ganger in de Pannenhoef  (Panhoefweg) of vanaf de parkeerplaats op het Jan Koekenplein in Klein Zundert (bij de kerk) gegeven. Er is ruimte om gratis te parkeren!

Datum en cursustijden

De cursus Bewust Hardlopen wordt momenteel om de een/twee weken op maandagavond klokslag 19.30 uur gegeven vanaf de parkeerplaats de Ganger in de Pannenhoef. De cursus Bewust Hardlopen duurt (telkens ruim een uur) ongeveer 12  weken naar gelang de vorderingen van de deelnemers. Iedere deelnemer gaat na die 12 weken met een goede basis conditie en een goede looptechniek naar huis.

*De prijs voor een cursus Bewust Hardlopen bedraagt € 100,- p.p. Dit is inclusief video-analyse en het boek Bewust Hardlopen t.w.v. € 22,20

*Mocht je een les niet kunnen, laat het dan weten bij je aanmelding. Dan kunnen we een inhaalmoment afspreken.

*In het najaar van 2019 en in het voorjaar van 2020 is er weer een nieuwe start van de  cursus Bewust Hardlopen. De datums volgen later in het jaar op deze website en worden ook gedeeld via Facebook. Ik hoop dat je de volgende keer mee doet!

*Je kunt zowel als groep of als individu Coaching Zundert inhuren om de cursus Bewust Hardlopen te geven. Als je hier belangstelling voor hebt, kun je Coaching Zundert benaderen via het Contact.

Je kunt je aanmelden via Contact.

Reiki 1 en Reiki 2 cursus

Bij Coaching Zundert kun je alleen nog een Reiki 1 of een Reki 2 cursus volgen op aanvraag. Dien je verzoek in via het contact.

Reiki info-avond.

Mocht je wat meer willen weten over Reiki of vragen willen stellen, dan bied ik je daartoe de mogelijkheid met een gratis Reiki infouurtje, gegeven op een avond. We kunnen elkaar daarin wat beter leren kennen en zo kun je voor jezelf nagaan of ik de juiste persoon ben die jou mag inwijden op de Reiki energie. Je kunt via het contact een afspraak  maken voor zo’n info-avond.

Reiki-behandeling

Natuurlijk kun je bij mij ook terecht voor een Reikibehandeling.

Reiki is het doorgeven van universele levensenergie via de handen. Genezend, koesterend, ontspannend. Reiki ondersteunt de gezondheid van ons lichaam op een holistische wijze. Via het contact kun je een afspraak met me maken voor een ontspannende en helende behandeling die ongeveer een uur zal duren.

De kosten van een Reiki-behandeling bedragen € 40,- per uu

Reiki-oefenavonden

Woensdagavondgroep Reiki 1

  • woensdag 10 juli                  van 19.30 tot 22.30 uur
  • woensdag 14 augustus       van 19.30 tot 22.30 uur
  • woensdag 11 september    van 19.30 tot 22.30 uur

Donderdagavondgroep Reiki 2

  • donderdag 18 juli                 van 19.30 tot 22.30 uur
  • donderdag 22 augustus      van 19.30 tot 22.30 uur
  • donderdag 20 september   van 19.30 tot 22.30 uur

Kosten Reiki behandelavond € 5- p.p. aanmelden via het contact

Weblinks Coaching Zundert

Meer informatie over de Nederlandse Vereniging van Reiki Masters: www.nvrm.nl

Meer informatie over het Helios centrum Heerde: www.helioscentrum.nl

Meer informatie over de Energy Control Methode: www.stansvanderpoel.nl

Meer informatie over Bewust Hardlopen: www.bewusthardlopen.nl