Agenda

Bewust hardlopen

De cursus Bewust Hardlopen wordt in onderling overleg vanaf de parkeerplaats de Ganger in de Pannenhoef  (Panhoefweg) of vanaf de parkeerplaats op het Jan Koekenplein in Klein Zundert (bij de kerk) gegeven. Er is ruimte om gratis te parkeren!

De cursus Bewust Hardlopen wordt om de een/twee weken op maandagavond om 19.30 uur gegeven. De cursus Bewust Hardlopen duurt (telkens ruim een uur) ongeveer 12  weken naar gelang de vorderingen van de deelnemers. Iedere deelnemer gaat na die 12 weken met een goede basis conditie en een goede looptechniek naar huis.

*De prijs voor een cursus Bewust Hardlopen bedraagt € 100,- p.p. Dit is inclusief video-analyse en het boek Bewust Hardlopen t.w.v. € 22,20

*Mocht je een les niet kunnen, laat het dan weten bij je aanmelding. Dan kunnen we een inhaalmoment afspreken.

*Op maandagavond 3 mei om 19.30 uur start weer een nieuwe groep die de cursus Bewust Hardlopen gaat volgen. Heb je belangstelling of wil je jezelf al voor de cursus opgeven, meld je dan via het contact aan. Ik hoop dat je lekker mee gaat doen!

*Je kunt zowel als groep of als individu Coaching Zundert inhuren om de cursus Bewust Hardlopen te geven. Als je hier belangstelling voor hebt, kun je Coaching Zundert benaderen via het Contact.

Je kunt je aanmelden via Contact.

Run Walk Run

Op donderdagavond 22 april om 19.30 uur start de cursus Run Walk Run. De cursus wordt in onderling overleg om de een/twee weken gegeven vanaf de parkeerplaats de Ganger in de Pannenhoef, of vanaf het Jan Koekenplein in Klein Zundert. Er is op beide plaatsen ruimte om gratis te parkeren. De cursus Run Walk Run duurt telkens een uur en zal tot het einde van de zomer/begin van de herfst duren. De deelnemers gaan aan het einde van de cursus met een goede looptechniek en conditie naar huis!

*Heb je belangstelling of wil je jezelf al voor de cursus opgeven, meld je dan via het contact aan! Ik hoop dat je lekker mee gaat doen!

*De prijs voor de cursus Walk Run Walk bedraagt €100,- p.p.

 

 

 Weblinks Coaching Zundert

Meer informatie over de Energy Control Methode: www.stansvanderpoel.nl

Meer informatie over Bewust Hardlopen: www.bewusthardlopen.nl