Frank Laurijssen

Mijn hele leven heb ik met veel plezier aan sport gedaan, vol met avontuurlijke inslag. Wielrennen, veldrijden, mountainbiken, hardlopen, triatlon, bergsport en wandelen. Omdat ik nog iets van mijn sportervaringen wil overdragen, ben ik vanaf 2014 meer de kant van trainer en coach op gegaan.

Wie is Frank?

Mijn naam is Frank Laurijssen (1959) jarenlang waren wielrennen en bergsport mijn passie. Bij het beoefenen van de bergsport leerde ik hoe belangrijk het is om samen te werken met anderen. Ingrijpende gebeurtenissen in mijn leven deden mij zoeken naar “wat is er meer”. Uiteindelijk bracht Reiki mij wat ik zocht: een diepe ontspanning en innerlijke rust!

In 2007 werd ik Reiki Master op het Helios centrum bij Arianne Groeneveld. Daarnaast volgende ik de Helios opleidingen tot Innerlijk Kind Therapeut, Zijnsgericht Psychotherapeut en HART Therapeut.  

Vanaf 2014 ben ik een nieuwe weg ingeslagen vanuit het contact met Stans van der Poel. Zij heeft bij mij de passie voor het sporten weer nieuw leven in geblazen. Het was Stans die mij stimuleerde om de weg van trainer en coach op te gaan. Na een Rustmeting en Inspanningstest in haar praktijk wist ik het meteen, dit wil ik ook gaan doen! Nu werkt ik alweer een paar jaar met de Energy Control Methode. En kan ik vanuit mijn eigen ervaringen bevestigen, dat je via een Rustmeting en Inspanningstest praktische inzichten krijgt van hoe het gesteld is met je conditie en op welke wijze je die conditie weer kunt verbeteren.

In 2017 heb ik de Trainerscursus Bewust Hardlopen voltooid. Bewust Hardlopen is een moderne benadering van hardlopen, die meer ontspannen is en minder belastend. 

Graag wil ik je begeleiden om op een bewuste en gezonde manier te sporten!

Tot ziens bij Coaching Zundert!