Sportbegeleiding met behulp van Energy Control

Na jaren sportief actief te zijn geweest is nu de tijd aangebroken om andere sporters met mijn ervaringen bij te staan. Via een Rustmeting en een Inspanningstest krijg je veel inzichten in je eigen lichamelijke mogelijkheden.

Energy Control

Vanaf 2014 ben ik een nieuwe weg ingeslagen vanuit het contact met Stans van der Poel. Zij heeft de Energy Control Methode ontwikkeld. De Energy Control Methode is een wetenschappelijk gevalideerde methode die al vele mensen, van topsporters tot chronisch vermoeiden, heeft geholpen met het terug vinden van hun balans. Ik heb bij Stans van der Poel de opleiding voor Ademtherapeut en Inspanningscoach met goed gevolg afgerond. Dit houdt in dat ik nu actieve sporters kan begeleiden, zowel beginners als de meer gervorderde sporter. Aan de hand van individuele testen en metingen kan ik je een persoonlijk schema aanreiken, waarmee je minimaal 6 weken aan de slag kunt. Hierbij komt ademhalingstherapie aan bod, waardoor je weerstand vergroot en het herstel na het sporten verbetert.

Aan de hand van een Rustmeting en Inspanningstest wordt inzichtelijk gemaakt hoe het gesteld is met de conditie van de sporter en op welke wijze weer kan worden toegewerkt naar een goede conditie.